csütörtök, október 2

Konzervatív kételyek

Kivonulnak a konzervatívok Palin mögül? Kathleen Parker cikke errefelé mutat:
As we've seen and heard more from John McCain's running mate, it is increasingly clear that Palin is a problem. Quick study or not, she doesn't know enough about economics and foreign policy to make Americans comfortable with a President Palin should conditions warrant her promotion.
A megoldás?

Only Palin can save McCain, her party and the country she loves. She can bow out for personal reasons, perhaps because she wants to spend more time with her newborn. No one would criticize a mother who puts her family first.

Do it for your country.

Szerintem ez itt és most már késő. Lehet, hogy a korai lelkesedés túlzott volt - "and the best man is not a woman". Elő lehet húzni egy másik jelöltet, de milyen képet fest ez az elnökjelölt döntéshozó képességeiről?

Címkék: ,


[+/-] A teljes bejegyzés megjelenítése ill. összecsukása

2 megjegyzés:

Anonymous Névtelen írta...

Elő lehet húzni egy másik jelöltet, de milyen képet fest ez az elnökjelölt döntéshozó képességeiről?

Az elnökjelölt döntéshozó képességeiről már Palin kiválasztása is megfestette a képet, nem? Szerintem téves azt hinni, hogy a hiba korrigálása, és nem maga a hiba rontja valakinek a megítélését. Persze lehet úgy tenni, mintha nem is lenne hiba, csak ezt nem tudom mennyien veszik be.

Adott szituban ez azért is ultragáz, mert bár hosszú életet és jó egészséget kívánok McCainnek, azért elég öreg, és könnyen szükség lehet az elnökjelöltre a helyén. Fokozottan ügyelnie kellett volna rá, hogy kit választ.

10/02/2008  
Blogger Tory írta...

A hiba korrigálásában egyetértünk. Nekem úgy tűnik, hogy McCain 19-re húzott lapot - és az nem mindig jön be.

Palin szerintem semmiképpen sem katasztrófa, és nagyon szimpatikus; de nagyon-nagyon jó felkészültség kell az amerikai politika élvonalában. És lehet, hogy ez nincs meg. Majd meglátjuk az alelnöki vitán...

10/02/2008  

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal